Over ons

Herme interieurbouw

Creatieve en eigenzinnige interieurbouw

Al meer dan 30 jaar zijn wij dé interieurbouwspecialist van Zuid-Nederland. Uitblinkend in creativiteit, meesters in maatwerk!

Vakbekwaam

Kwaliteit staat bij ons voorop. In alles stoppen we creativiteit, maatwerk en de ultieme perfectie!

Resultaatgericht

Onze werkwijze is geroemd, onze aftersales beroemd. Altijd een geslaagd eindresultaat!

Eigenzinnig

Voor ons geen dertien in een dozijn. Een uniek interieur vraagt om een eigenzinnige benadering!

Fun Counter

 • 216550
  koppen koffie
 • 132150
  oplossingen
 • 1476
  projecten
 • 11267
  tevreden klanten
Image

Persoonlijke benadering is de basis

Het verhaal van Herme Interieurbouw

Al meer dan 30 jaar werken wij dagelijks met veel enthousiasme aan unieke interieurprojecten. Interieurprojecten van zeer uiteenlopende opdrachtgevers binnen verschillende branches. Aan de hand van schitterende ontwerpen uit eigen keuken, maar natuurlijk ook van gerenommeerde interieurontwerpers. Van een innovatief totaalconcept tot een uniek meubelstuk. Van horeca en winkel tot kantoor en wonen.

Een uitnodigende en representatieve inrichting geeft u en uw relaties het gevoel op de juiste plaats te zijn. Maar geen ruimte, geen opdrachtgever en geen locatie zijn hetzelfde. Het ontwerpen en bouwen van een interieur is daarom echt maatwerk. Efficiëntie, vormgeving en kwaliteit moeten altijd in balans zijn.

"Altijd een passend en betaalbaar concept volgens de laatste trends!"

Met onze specifieke kennis herkennen wij in een vroeg stadium de kansen en beperkingen van een project. Zo komt u later in het traject niet voor onvoorziene kosten of vertragingen te staan. En door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en realisatie leveren wij altijd topinterieurs op. Altijd volgens de laatste trends. Altijd passend bij uw concept of huisstijl. En altijd betaalbaar. Samen met u gaan we voor slechts één doel: het realiseren van een kwaliteitsproduct. Een kwaliteitsproduct waarbij het overtreffen van uw verwachting eerder regel is dan uitzondering! Samen bouwen, met de juiste focus op betrouwbaarheid, kwaliteit, planning en de juiste materialen. Dat is wat ons dagelijks bezighoudt!

"Eén contactpersoon voor het hele traject, van A tot Z!"

De basis van ons succes? Onze persoonlijke benadering. Eén contactpersoon die het gehele traject begeleidt; vanaf het eerste gesprek tot en met de dag van oplevering. Zo verliezen we geen waardevolle informatie door miscommunicatie. U ontzorgen is dan ook onze belangrijkste kernwaarde! We werken volgens een duidelijk stappenplan. U kunt de status van uw project op de voet volgen. Nagenoeg alle werkzaamheden van het proces voeren we zelf uit. In onze moderne productiefabriek in Bladel bereiden we alle onderdelen prefab voor. Zo kunnen we alles in een kort tijdsbestek op locatie monteren. Uw unieke interieur wordt met de grootst mogelijke zorg en met respect voor de omgeving gemonteerd door onze eigen vakmensen. Vakmensen met kennis van zaken, gevoel voor stijl en oog voor detail. Wel zo prettig, toch?

Image

Kwaliteit is de norm

Elke dag opnieuw en opnieuw...

Kortom, daar waar onze concurrenten zich beperken, pakken wij juist door. Van turn-keyoplossingen tot maatwerkmeubilair. Interesse in onze aanpak? Bel ons gerust. We informeren u graag over onze visie en mogelijkheden!