Diensten

Herme interieurbouw

Creatieve en eigenzinnige interieurbouw

Al meer dan 30 jaar dé interieurbouwspecialist van Zuid-Nederland. Uitblinkend in creativiteit, meesters in maatwerk!

Concept & Advies

Onze interieurconcepten zijn ijzersterk, ons advies altijd realistisch en geïnspireerd op de laatste trends!

De juiste beslissingen nemen in een vroeg stadium is van cruciaal belang en vormt de basis. Graag adviseren en begeleiden wij u tijdig over uw potentiële plannen. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches herkennen we de kansen en beperkingen in elk project. In deze fase bieden we u meteen ook een concept-routingplan, gebaseerd op mogelijkheden, locatie en doelgroep. Een stevige basis die staat!

Interieurontwerp

Uw wensen werken wij tot op de kleinste details uit in eigenzinnige en eigentijdse ontwerpen!

Een uitnodigende en representatieve omgeving geven u en uw relaties het gevoel op de juiste plek te zijn. Deze beleving begint met een goed ontwerp! Onze ontwerpen staan bol van creativiteit en innovatie. Onze specifieke kennis van materialen, bouwtechnieken en consumententrends stellen ons in staat u een goed doordacht en verfrissend interieurontwerp aan te bieden. Uitgedacht tot in detail en voorzien van de laatste trends!

Bouw & Montage

Bouwen, montage, installeren: onze gepassioneerde vakspecialisten voeren alles met de uiterste zorg voor u uit!

In onze moderne productiefabriek in Bladel komen tekeningen pas echt tot leven. Hier werken wij dagelijks heel bevlogen aan uw opdrachten. Hout, plaatmateriaal, staal, kunststof en glas vormen de voornaamste grondstoffen. Veruit de meeste werkzaamheden voeren we in eigen beheer uit. Alle onderdelen bereiden we prefab voor. Zo beperken we de montagetijd op locatie. De montage op locatie gebeurt door onze eigen vakmensen, met de groots mogelijke zorg en respect voor omgeving. En altijd volgens afspraak!

Bouwbegeleiding

Geen zorgen en verrassingen: we nemen u de bouwbegeleiding graag uit handen!

Uw project verdient alle aandacht. Dat vraagt om een strakke, realistische planning en om een constante regie tijdens de uitvoering. Tijd kost immers geld. Dat begrijpen wij als geen ander. Ontbreekt het u aan tijd of kennis om dit zelf voor uw rekening te nemen? Geen probleem, wij nemen u de zorg voor de hele bouwbegeleiding graag uit handen. Want ook daarin blinken we uit! Zo kunt u zich vooral richten op waar ú goed in bent. Wel zo prettig, toch?

Fun Counter

 • 216550
  koppen koffie
 • 132150
  oplossingen
 • 1476
  projecten
 • 11267
  tevreden klanten