Branches

Herme interieurbouw

Creatieve en eigenzinnige interieurbouw

Al meer dan 30 jaar zijn wij dé interieurbouwspecialist van Zuid-Nederland. Uitblinkend in creativiteit, meesters in maatwerk!

01

Horeca

Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van moderne horecabedrijven!


Daarom weten wij als geen ander wat werkt en wat niet werkt. Of het nou gaat om een moderne cafetaria, een sfeervolle ijssalon of het meest luxe restaurant; wij hebben altijd een passend antwoord op uw wensen! Informeer snel naar de mogelijkheden!

02

Detailhandel

Winkelen moet een beleving zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Het interieur is immers het visitekaartje van uw bedrijf!


U wilt een interieur dat uw product en uw passie voor uw product als geen ander in de spotlights zet. Dat treft, voor minder gaan wij namelijk niet. Mogen wij uw passie verwezenlijken? Bel ons dan snel voor een afspraak!

03

Kantoorinrichting

Optimale omstandigheden, comfort, openheid, rust en efficiency. Dé ingrediënten voor een productieve kantoorinrichting!


Een productieve kantoorinrichting zorgt voor productieve, tevreden werknemers. Onze eigenzinnige ontwerpen halen het beste uit uw medewerkers. Meer weten? Bel ons gerust, we vertellen u graag meer!

04

Wonen

Huiselijke warmte in harmonie met design en functionaliteit. Herme Interieurbouw tovert uw woonwensen om in een uniek interieur!


Elke woonwens is uniek. Dat vraagt om maatwerk. En dat past Herme Interieurbouw weer als een warme jas. Of het nou maatwerkkeukens of maatwerkmeubelen zijn, of uw complete interieur als totaalconcept; bij ons komen uw woonwensen altijd uit! Nieuwsgierig? Twijfel niet, bel en ervaar het zelf!

Fun Counter

 • 216.550
  koppen koffie
 • 132150
  oplossingen
 • 1476
  projecten
 • 11267
  tevreden klanten